fredag 11 februari 2011

Test 100211

ytterligare ett test som visar svagt positivt fast detta visade redan inom 5 min. Annars tycker jag att jag har mer som mensvärk idag. Känn som att detta kanske slutar i ytterligare ett tidigt MF.... känner mig ganska så ledsen, hade hoppats på ett tydligare test idag.... nu måste jag hålla mig från att testa hela helgen då vi ska åka bort...

Fortsätt gärna hålla tummarna, det hjälper =)

ser du strecket? eller inbillar jag mig??  



Kram R

4 kommentarer:

  1. STOOORT Grattis :D vad härligt med det där strecket på stickan!!!

    jag tyckte inte mina tester visade så stor skillnad, men jag försökte hålla mig från att testa tills det hade gått tre dagar mellan för att se så det blev starkare (har två tidiga mf bakom mig)
    och när jag tog test nr två så tyckte jag inte att det hade blivit så mycket tydligare, men jag hade tagit kort på första och sen tog jag kort och jämförde med test nr 2 så syntes det tydligt att det var starkare även om det fortfarande var svagt! :D tre dagar senare var det ingen tvekan längre! starkt positivt! (och nu är jag redan i v19...) tänk positivt!

    Håller tummarna hårt för att ägget fäster ordentligt och håller sig kvar i hela 40 veckor nu då :) *pepp pepp och håller hårt i tummarna!*

    Kram!
    /Madde (alias på minbebis: madddee)

    SvaraRadera
  2. Jag ska försöka vara positiv, men det är svårt efter man blivit ledsen så många gånger och försökt såå länge. Jag hoppas verkligen att pyret håller i sig denna gång! tack för pepp det behövs just nu =)

    Kram Rulltan

    SvaraRadera
  3. Just de där testerna är det ofta spökstreck på, jag har blivit besviken åtskilliga gånger.

    Skaffa clearblue och testa igen!

    *håller tummarna*

    SvaraRadera
  4. ja, det är inte lätt att vara speciellt positivt i början heller. I denna gravaiditeten tog det ganska lång stund (ungeför till v9 då jag gjorde ett tidigt VUL) innan jag kunde slappna av och känna mig glad. Jag ville inte bli ledsen en gång till och då var det lättare att hålla känslorna på avstånd istället. STOR KRAM!!!

    /Madde (igen)

    SvaraRadera